Новинки! Коктейлі Balancer Light

29 апреля 2024

Товари доступні для покупки

Нове рішення для ваших смакових експериментів!

Зустрічаємо лінійку коктейлів Balancer Light зі смаком ванілі, кави та лісових ягід, основу яких ви можете обрати самі. Це чудове доповнення до поточної лінійки коктейлів для тих, хто хоче підтримувати оптимальну вагу та уважно ставитися до свого харчування. Тепер ви можете самостійно контролювати смак і калорійність напою виходячи з ваших уподобань.

Особливості Balancer Light:

  • Розводь чим хочеш! Розвести коктейль можна як звичайним молоком, так і рослинним (наприклад, вівсяним, кокосовим або мигдальним). Використовуючи молоко різної жирності, можна регулювати калорійність готового напою. А якщо хочеться відчути ще більшу легкість, розведіть коктейль водою та насолоджуйтесь яскравим смаком з мінімальною калорійністю.
  • Основа коктейлю — високоякісний рослинний протеїн, отриманий за допомогою інноваційної технології, що гарантує низький вміст жиру та цукру.
  • Не містить лактози. Підходить для веганів та людей з непереносимістю лактози.
  • Контроль апетиту. Пектин та інулін позитивно впливають на роботу травної системи, допомагають контролювати апетит, стимулюючи відчуття насичення.
  • Низькокалорійний. Допомагає у контролі за зайвою вагою шляхом насичення організму білками та поживними речовинами. А порція коктейлю на воді становить 120 ккал.
  • Допомагає поновити сили після тренування.

Коктейлі Balancer Light — легкість у кожному ковтку на шляху до досягнення ваших бажаних результатів!

#01248 Коктейль BALANCER LIGHT зі смаком «Ваніль» — класичний коктейль із ніжним смаком ванільного пломбіру.

#01249 Коктейль BALANCER LIGHT зі смаком «Кава» — коктейль, що бадьорить, з насиченим смаком кави.

#01250 Коктейль BALANCER LIGHT зі смаком «Лісові ягоди» — легкий та освіжаючий коктейль, що огортає хвилинами ягідної насолоди.

Ціна: 683 гривень
Об'єм: 10,5 PV

 

БАЖАЄМО ПРИЄМНИХ І СМАЧНИХ ПОКУПОК!