Новинка! Уходовая косметика HEMP BEAUTY COLLECTION

11 марта 2021

Новинки доступні в регіональних центрах і на сайті компанії

Зустрічайте довгоочікувану новинку на території України - нову лінійку уходовой косметики HEMP BEAUTY COLLECTION, яку можна придбати як в регіональних центрах, так і на офіційному сайті компанії.

Сьогодні ми представляємо 10-топ коштів лінії HEMP BEAUTY COLLECTION:

  • Денні креми для максимального зволоження, довготривалого комфорту і захисту шкіри від впливу УФ-випромінювання. Підходять для будь-якого типу шкіри.
  • Нічний крем, що дарує шкірі потужну живильну підтримку і захист від провокують старіння факторів.
  • Креми для делікатного догляду за найніжнішою шкірою повік.
  • Скраб і маску для активного очищення шкіри обличчя і підвищення її сприйнятливості до поживним і зволожуючим інгредієнтам і процедурам.

#03001 Крем зволожуючий денний НЕМР з екстрактом конопель і гіалуроновою кислотою сприяє глибокому зволоженню шкіри і захисту від несприятливого впливу сонячних променів. Рекомендується для догляду за шкірою будь-якого віку.

Ціна: 131 гр.
Об'єм: 3,2 PV

#03002 Крем живильний нічний з маслом конопель і екстрактом женьшеню для інтенсивного живлення клітин шкіри. Сприяє посиленню синтезу колагену, ущільненню дерми і розгладженню шкіри.

Ціна: 136 гр.
Об'єм: 3,3 PV

#03003 Крем anti-age з маслом конопель і феруловой кислотою для інтенсивної регенерації клітин шкіри. Сприяє розгладженню зморшок, підвищенню тонусу і еластичності шкіри. Допомагає запобігти передчасному в'яненню шкіри.

Ціна: 173 гр.
Об'єм: 4,2 PV

#03004 Крем-гель для комбінованої і жирної шкіри з екстрактом конопель і азелаїновою кислотою надає матуючу дію, сприяючи усуненню жирного блиску. Протизапальні компоненти в складі допомагають запобігти появі запалень, вугрів і комедонів.

Ціна: 131 гр.
Об'єм: 3,2 PV

#03005 Крем для сухої і чутливої шкіри з маслом конопель і екстрактом дикої ромашки сприяє зняттю ознак втоми і роздратування на шкірі. Допомагає усунути почервоніння, подразнення і лущення. Зволожує і відновлює шкіру після стресу.

Ціна: 159 гр.
Об'єм: 3,8 PV

#03006 крем-гель для повік освіжаючий з екстрактами конопель і водоростей сприяє усуненню почервоніння, темних кіл і набряклості в області навколо очей, зміцнює ніжну шкіру повік.

Ціна: 117 гр.
Об'єм: 2,8 PV

#03007 Крем для повік anti-age з маслом конопель і пептидами шовку для інтенсивного відновлення шкіри в області навколо очей. Сприяє розгладженню зморшок, зміцненню і підтяжці ніжної шкіри повік.

Ціна: 126 гр.
Об'єм: 3 PV

#03008 Скраб для обличчя з меленими коноплями і екстрактом брокколі сприяє дбайливому очищенню шкіри від ороговілих клітин і оптимально готує її до застосування засобів інтенсивного догляду (маски, креми). Підходить для догляду за шкірою будь-якого віку.

Ціна: 126 гр.
Об'єм: 3 PV

#03009 Маска зволожуюча з маслом конопель і бета-глюканом для будь-якого типу шкіри. Сприяє насиченню шкіри вологою і збереженню її всередині. Допомагає розгладити дрібні зморшки і зробити колір обличчя свіжим.

Ціна: 131 гр.
Об'єм: 3,2 PV

#03010 маска очищаюча з меленими коноплями і екстрактом томата незамінна для догляду за комбінованим і жирним типом шкіри. Засіб абсорбує зовнішні забруднення і виділення сальних залоз, має м'яку протизапальну дію, сприяє вирівнюванню тону шкіри.

Ціна: 136 гр.
Об'єм: 3,3 PV

 

БАЖАЄМО ПРИЄМНИХ І КОРИСНИХ ПОКУПОК!