Акція! Знижки на Avitall і Baofiber

24 марта 2021

Товари по акції доступні до покупки

На території України і Грузії повертаються усіма улюблені коктейлі і напої Avitall і Baofiber з приємними знижками!

Акція діє з 24 березня (10:00 за київським часом) і триває до повного розпродажу продукції.

Коктейлі Avitall - це смачна і повноцінна заміна прийому їжі для тих, хто стежить за своєю фігурою.

Avitall Active містить три натуральних енергетика - гуарану, золотий корінь і ягоди каму-каму. Саме ці рослини і ягоди люди використовують уже багато століть для підвищення тонусу і концентрації уваги.

Коктейль не тільки бадьорить, але і продовжує почуття ситості завдяки стеблу африканського кактуса худіі Гордон. У худіі містяться унікальні речовини, що блокують апетит без шкоди для організму.

Avitall Relax - це повноцінний прийом їжі і засіб для зняття стресу в одному шейкері. Коктейль допомагає заспокоїтися завдяки природним релаксантом - пасифлори, унаби і L-тіаніну, що володіють м'яким розслаблюючим ефектом без викликання сонливості. Постійне вживання коктейлю зміцнює нервову систему, знижує рівень стресу.

# 01201 Коктейль Avitall Active шоколадний, 398г.
# 01202 Коктейль Avitall Relax шоколадний, 398г
# 01203 Коктейль Avitall Active кавовий, 398гр.
# 01204 Коктейль Avitall Relax ванільний, 398гр

Ціна за акції: 748 гривень / 77,20 ларі

# 01301 Напій Baofiber Joy норм. піщеворенія, 180г. призначений для поповнення дефіциту клітковини і прибутків в харчуванні. Він нормалізує обмін речовин, відрегулює травлення, м'яко очистить кишечник, усуне порушення в його роботі і відновить здоровий баланс кишкової мікрофлори.

# 01302 Напій Baofiber Way норм. холестерину, 180г. нормалізує травлення, очистить організм від токсинів, відновить здорову мікрофлору кишечника і допоможе здобути беззастережну перемогу над підступним ворогом здоров'я - холестерином, основною причиною закупорки судин і розвитку серцево-судинних захворювань.

Ціна за акції: 491 гривень / 50,70 ларі

Акція діє в Україні і Грузії з 24 березня (10:00 за київським часом) до повного розпродажу продукції.

 

БАЖАЄМО ПРИЄМНИХ І вигідних ПОКУПОК!