Акція! -30% на тканинні маски і спрей для особи Nice Code

11 августа 2021

Товари зі знижкою доступні до покупки

Влаштуйте тиждень професійного SPA-догляду разом з лінією уходовой косметики Nice Code!

З 11 серпня (10:00 за київським часом) по 17 серпня (23:59 за київським часом) ви можете придбати тканинні маски і спрей для обличчя зі знижкою 30%.

#02901 Тканинна маска Nice Code Skin Immunity чинить активний зволожуючий і живильну дію. Підходить для догляду за шкірою будь-якого типу, знімає сліди втоми і стресу, сприяє омолодженню і оновленню клітин.

#02902 Тканинна маска Nice Code Double lifting володіє інтенсивним антивіковим впливом, підвищує пружність шкіри, скорочує глибину зморшок, освітлює і вирівнює тон. Маска розроблена з урахуванням вікових змін шкіри, рекомендований для використання після 35 років.

#02903 Тканинна маска Nice Code Night repair ефективно зволожує, сприяє регенерації і відновленню пружності шкіри. Засіб підходить для постійного догляду за шкірою будь-якого типу, для її активного відновлення в нічний час доби.

Ціна за акції: 65 гривень

#02904 Спрей для обличчя Nice Code Biomagic booster готує шкіру до впливу масок Nice Code, допомагаючи активним компонентам краще проникати в шкіру, посилюючи і закріплюючи їх ефект. Може використовуватися як самостійне зволожуючий засіб, так і перед нанесенням денного або вечірнього крему.

Ціна за акції: 103 гривні

Акція діє з 11 серпня (10:00 за київським часом) по 17 серпня (23:59 за київським часом).


БАЖАЄМО ПРИЄМНИХ І вигідних ПОКУПОК!