Новинка! Мінеральна косметика Sharme Minerals

6 сентября 2021

Товари доступні до покупки

Подбайте про красу вашої шкіри і здоров'я волосся разом з новинкою від компанії Greenway. Зустрічайте суху натуральну косметику Sharme Minerals, створену для тих, хто цінує природну красу і дбає про здоров'я планети.

У новій лінії уходовой косметики представлені фітоменіральние зубні порошки, цеолітові маски і мінеральне умивання для шкіри.

Переваги Sharme Minerals:

  • 100% натуральний склад

 Тільки натуральні інгредієнти без штучних барвників та ароматизаторів.

  • Чи безпечно

Суха форма дозволяє не використовувати консерванти і парабени в складі. У сухому середовищі мікроби не розмножуються.

  • Ефективно

Висока ефективність обумовлена ​​приготуванням кошти безпосередньо перед застосуванням.

  • Унікальні рецептури

Лінія сухий косметики розроблена новосибірські вчені на основі наукових досліджень в області імунології та фізіології шкіри. Sharme Minerals - це унікальний збалансований комплекс, де кожен інгредієнт підсилює дію іншого.

  • Екологічність

Всі інгредієнти в складі кошти природного походження, повністю безпечні для навколишнього середовища.
Картонна коробка і банку придатні для вторинної переробки.
Якість і безпека підтверджені екологічним сертифікатом.

#02501 Natural toothpowder protecting & revitalizing / Фітомінеральний зубний порошок захист і відновлення ефективно і дбайливо очищає наліт з поверхні зубів. Багатий мікроелементами складу порошку зміцнює зубну емаль і ясна, підвищує стійкість до карієсу і захворювань пародонту.

Ціна: 295 гривень
Обсяг: 7 PV

#02502 Mineral Facial Cleanser for dry and sensitive skin / Мінеральне умивання для сухої і чутливої ​​шкіри - запорука її здоров'я та природної краси. Щоденна процедура вмивання із засобом дбайливо очистить шкіру, відновить природну зволоженість і позбавить від стягнутості і сухості.

Ціна: 351 гривень
Обсяг: 8 PV

#02503 Mineral facial cleanser for normal and oily skin / Мінеральне умивання для нормальної та жирної шкіри - натуральний засіб для глибокого очищення шкіри від токсинів і забруднень без пошкодження її захисного шару. Завдяки щоденному догляду шкіра набуває здорового вигляду, рівний тон і сяйво.

Ціна: 351 гривень
Обсяг: 8 PV

#02504 Zeolitе lifting mask for all skin types / Цеолітова ліфтинг-маска для всіх типів шкіри відновлює природний імунітет шкіри, підвищує її тургор і еластичність, запобігає передчасному старінню.

Ціна: 341 гривень
Обсяг: 8 PV

#02505 Zeolitе delicate mask for dry and sensitive skin / Цеолітова делікатна маска для сухої і чутливої ​​шкіри наповнює шкіру мікроелементами для зміцнення її захисної функції, допомагає відновити природну зволоженість, впорається з сухістю і подразненнями.

Ціна: 290 гривень
Обсяг: 6,5 PV

#02506 Zeolitе cleansing mask for oily and problem skin / Цеолітова очищаюча маска для жирної і проблемної шкіри ефективно доглядає за шкірою, схильної до зайвої жирності. Маска діє дбайливо, не викликаючи роздратування і не пересушує шкіру.

Ціна: 304 гривень
Обсяг: 7 PV

#02507 Zeolitе mask & shampoo for hair regeneration and growth / Цеолітова маска-шампунь для відновлення і росту волосся сприяє зміцненню, зростанню і відновленню волосся. Унікальне поєднання цеоліту і мильного кореня ефективно очищає від забруднень, одночасно оздоровлюючи волосся і шкіру голови.

Ціна: 397 гривень
Обсяг: 9 PV

#02508 Natural toothpowder cleansing & whitening / Фітомінеральний зубний порошок очищення і відбілювання забезпечує комплексний догляд за порожниною рота, сприяє запобіганню утворенню нальоту і зубного каменю, відновлює природну білизну зубів.

Ціна: 266 гривень
Обсяг: 6 PV
 

БАЖАЄМО ПРИЄМНИХ І КОРИСНИХ ПОКУПОК!