Акція для України! До -25% на засоби для прибирання і чистоти будинку

30 сентября 2021

Товари зі знижкою доступні до покупки

Оголошуємо тиждень чистоти в Україні! З 30 вересня по 6 жовтня хіти екологічного прибирання зі знижкою до -25%. Поповнити запаси улюблених засобів BIOTRIM і нарешті оцінити всі переваги системи для вологого прибирання AQUAmatic TURBO на вигідних умовах можна тільки кілька днів. Поспішайте скористатися відмінним осіннім пропозицією!

#02117 З системою AQUAmatic TURBO всі труднощі прибирання залишаться в минулому. Швабра добереться до самих важкодоступних місць і обігне будь-які перешкоди. "Голова" Швабри крутиться на 360 градусів і кріпиться до рукоятки рухомим шарніром, що робить девайс по-справжньому всепроникним. А центрифуга і пристосування для полоскання, керовані ножною педаллю, зроблять чорну роботу по віджиму насадки за вас.

#03301 Чистяча паста BioTrim Mystik широкого спектру застосування для видалення сильних і стійких забруднень допоможе домогтися блискучих результатів на кухні і у ванній кімнаті. Засіб відмінно підходить для кахлю, нержавіючої сталі, порцеляни. Компоненти пасти повністю біорозкладані і не токсичні.

#03302 Універсальний Очищуючий порошок BioTrim Mystik добре розчиняється у воді. Ефективно очищає посуд від накипу, ідеально підходить для усунення складних плям з виробів зі скла, кришталю, порцеляни, столового срібла. Повертає первозданний блиск без особливих зусиль. Має антибактеріальний ефект, прибирає запахи. Не дряпає поверхню. Безпечний для природи.

#03251 Компактний Експрес-плямовисник BioTrim X-Formula виручить в будь-якій ситуації. Засіб видаляє з текстилю свіжі забруднень від кави, чаю, масла, вина, соусів, фруктів, шоколаду, косметики, чорнила. Забезпечує точкову обробку плями, не зачіпаючи чисту зону. Підходить для всіх тканин.

Ціна зі знижкою на систему AQUAmatic TURBO: 1 870 гривень

Ціна зі знижкою на чистячу пасту і очищуючий порошок BioTrim Mystik: 99 гривень

Ціна зі знижкою на експрес-плямовисник: 122 гривні

Акція діє з 30 Вересня (10:00 по мск) по 6 жовтня Липня (23:59 по мск) тільки в Україні.

 

БАЖАЄМО ПРИЄМНИХ І ВИГІДНИХ ПОКУПОК!