Новинка Green Fiber! Файбер для догляду за автомобілем. Серія AUTO

15 ноября 2021

Товари доступні для покупки

Чистий та доглянутий автомобіль – гордість його власника. Підтримуємо ваше прагнення піклуватися про «залізного коня» екологічно та економічно! Представляємо новинки Green Fiber – серія AUTO.

Green Fiber – новий флагманський продукт, що прийшов на зміну текстилю Aquamagic. Тепер серветки будуть називатися файберами, ця назва вигідно виділить їх на тлі решти пропозицій на ринку. Якість нашої продукції - незмінно, а ось нова упаковка заслуговує на особливу увагу. Вона стала більш функціональною і тепер містить підказки із зображеннями прибиральних зон. А ще в ній є вирізане віконце, щоб ви мали можливість оцінити фактуру тактильно.

У чому унікальність файбер? Для їхнього виробництва використовується волокно унікального плетіння UpPoly, розробленого за японською технологією. Волокно, розщеплене на сотні мікрониток, у вологому вигляді створює капілярний ефект і як потужний пилосос втягує величезну кількість вологи і забруднень. У сухому вигляді волокно, як магніт, притягує та утримує пил.

У серії AUTO ви знайдете для себе найкращі засоби догляду за вашим автомобілем: авторушники для сухого та вологого прибирання, файбер для загального прибирання, а також універсальну рукавичку.

Кожен файбер має особливі функціональні властивості. Тепер у кожній картці товару на сайті та на упаковці ви знайдете наступні характеристики файберів за шкалою від 0 до 9 за трьома основними властивостями:
A - absorbency - поглинання
P - polishing - полірування
S - scrubbing - очищення

Використовуйте ці значення при виборі помічника для прибирання, щоб вона пройшла максимально ефективно. У будь-якому випадку все пройде на висоті. Там, де звичайні кошти показують середній результат, файбер від Greenway справляються ідеально!

У серії AUTO ви знайдете:

Авторушник для вологого прибирання – великий універсальний інструмент, щоб упорядкувати внутрішні та зовнішні поверхні автомобіля. За рахунок подовженого голкового ворсу рушник добре утримує рідину і справляється з різними забрудненнями.

#08070 AUTO S16, wet cleaning, Авторушник для вологого прибирання, зелений
#08071 AUTO S16, wet cleaning, Авторушник для вологого прибирання, сіре

Ціна: 809 гривень
Об'єм: 21 PV

Авторушник для сухого прибирання допоможе швидко та ефективно збирати пил, бруд та сліди від розлитої кави чи води з будь-яких поверхонь. Підходить для полірування без подряпин хромованих елементів, а також для якісного сушіння кузова автомобіля після миття.

#08072 AUTO A5, dry cleaning, Авторушник для сухого прибирання, сіро-зелений
#08073 AUTO A5, dry cleaning, Авторушник для сухого прибирання, сіро-блакитне

Ціна: 388 гривень
Об'єм: 10 PV

#08074 AUTO S17, cleaning fiber, Файбер для прибирання, сірий дозволяє провести якісне та швидке прибирання салону: у сухому вигляді – зібрати пил та забруднення з приладових панелей, у вологому вигляді – очистити шкіряні та текстильні поверхні. Ідеально справляється з протиранням стекол і дзеркал, надаючи їм блиск і сяйво.

Ціна: 192 гривень
Об'єм: 5 PV

#08075 AUTO А6, unimitt, Рукавиця універсальна, сіро-зелена за рахунок особливого крою дозволяє швидко та якісно провести прибирання кузова автомобіля. Жорстка сторона рукавиці видаляє дорожній бруд, сліди бітуму та комах, а м'яка – пил та пісок. Відмінно вбирає вологу, надає блиску та сяйва різним поверхням автомобіля. Підходить для вологого та сухого прибирання.

Ціна: 327 гривень
Об'єм: 8,50 PV


Бажаємо приємних і корисних покупок!