Лімітована серія! Блиск і Олія для губ Foet

15 февраля 2024

Товари доступні до купівлі

Розкрийте секрет осліплюючої привабливості ваших губ разом із лімітованою серією блиску та Олії для губ від Foet. Це приємні ніжні текстури, які легко лягають на губи, створюють відчуття зволожених і насичених губ.

  • Натуральні активні компоненти доглядають за ніжною шкірою губ, пом'якшують і розгладжують.
  • Комфортне та неймовірно стійке носіння без відчуття липкості та стягнутості завдяки ефективній формулі з високою концентрацією натуральних наповнювачів.
  • Стильна упаковка з прозорим флаконом дозволить вам без зусиль знайти його в косметичці, а зручний аплікатор забезпечує швидке і просте нанесення.

#02866 Блиск для губ Foet «Нюд» — кращий вибір для цінителів класичних нюдових відтінків. Багатий насичений колір підкреслить вашу природну красу і допоможе створити стильний елегантний образ. Це класика поза часом, яка буде актуальною незалежно від трендів і віянь моди.

Ціна: 488 гривень
Об'єм: 7,9 PV

#02871 Олія для губ Foet «Об'єм і Охолодження» — новітній мультипродукт, який ефективно поєднує в собі декількох функцій: догляд, об'єм, охолодження і природне сяйво. Олію можна використовувати як засіб для догляду за ніжною шкірою губ, так і для створення стильного макіяжу. Подарує неймовірно тривалий ефект охолодження на губах.

Ціна: 525 гривень
Об'єм: 8,4 PV

 

БАЖАЄМО ПРИЄМНИХ ПОКУПОК!